Διαρροή νερού από τα μέσα Ιουνίου στη Ν. Αγχίαλο!

Λόγω βλάβης σε αγωγό ύδρευσης που δεν επισκευάζει η ΔΕΥΑΜΒ

Πολλές χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού πάνε χαμένα από βλάβη σε αγωγό ύδρευσης στη Ν. Αγχίαλο, με το νερό να τρέχει εδώ και ενάμιση μήνα χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς, σε ένα καλοκαίρι που θεωρείται από τα πιο δύσκολα της δεκαετίας, λόγω λειψυδρίας και ενώ η ΔΕΥΑΜΒ συχνά συστήνει τους καταναλωτές να μην κάνουν υπερκαταλάνωση νερού, ενώ ψήφισε μέτρα που προβλέπουν πρόστιμα για χρήση του λάστιχου ποτίσματος.

Σύμφωνα με καταγγελία της δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Μαρίας Τσιάμη, εδώ και ενάμιση μήνα, υπάρχει βλάβη σε αγωγό ύδρευσης, επί των οδών Αεροπορίας – Λιακοπούλου, στη Ν. Αγχίαλο, που έχει αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμο νερό όλο αυτό το διάστημα, που φτάνει μέχρι και τρία τετράγωνα πιο κάτω από το σημείο της διαρροής!

Η ίδια δήλωσε ότι έφερε το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ, ενώ οι κάτοικοι έχουν «σπάσει» (στην κυριολεξία) τα τηλέφωνα των βλαβών, ζητώντας επισκευή της βλάβης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις, εκ μέρους της Επιχείρησης.

Και όλα αυτά τη στιγμή που το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, στο πλαίσιο της προσπάθειας να μειωθεί η υπερκατανάλωση αποφάσισε να λάβει πρόσθετα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος της λειψυδρίας, του περιλαμβάνει ακόμη και πρόστιμα ύψους 30 € για χρήση λάστιχου ποτίσματος.

«Η συνεχιζόμενη επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα διαρροή, έχει αποτέλεσμα η πίεση στο δίκτυο των άλλων παροχών της περιοχής να είναι μειωμένη συνεχώς, ενώ η περιοχή των εργατικών κατοικιών δεν έχει καν νερό», δήλωσε αγανακτισμένη η δημοτική σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.