Διευκόλυνση της προσβασιμότητας των πολιτών στο Νοσοκομείο με λεωφορεία

Ζήτησε ο νέος δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος σε συνάντηση με το ΚΤΕΛ

Διευκόλυνση της προσβασιμότητας των δημοτών Βόλου και Ν. Ιωνίας στο Νοσοκομείο, με τις λεωφορειακές γραμμές, ζήτησε ο νέος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ και ζήτησε ολοκληρωμένη πρόταση από τα Αστικά ΚΤΕΛ και σε συνεργασία με το τμήμα Τροχαίας Βόλου, πως θα είναι πιο λειτουργικές οι γραμμές, χωρίς να ενοχλούν τους πολίτες και την περιοχή του Αναύρου. Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να γίνει σύσκεψη με το προεδρείο του Αστικού ΚΤΕΛ και το τμήμα Τροχαίας Βόλου, για το κυκλοφοριακό.

Σε δήλωσή του στο magnesianews.gr ο δήμαρχος Βόλου τόνισε ότι, στην κατεύθυνση του τι είναι πιο βολικό και εξυπηρετικό για τους πολίτες και ειδικά για την πρόσβαση στο Νοσοκομείο, που κάποιες λεωφορειακές γραμμές, δεν κάνουν στάση, ο ίδιος ζήτησε από τη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, μια ολοκληρωμένη πρόταση και σε συνεργασία με το τμήμα Τροχαίας Βόλου, πως θα είναι πιο λειτουργικές οι γραμμές, χωρίς να ενοχλούν τους πολίτες και την περιοχή του Αναύρου.

«Σ’ αυτά τα πλαίσια ψάχνουμε να βρούμε χώρους πως θα μπορέσουν τα λεωφορεία να έχουν μια αφετηρία και έναν τερματισμό, σε σημεία που δεν θα βρίσκονται μέσα στο αστικό κέντρο», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος.
Μερίδα των ιδιοκτητών λεωφορείων ανέφερε ότι ο νέος δήμαρχος πρότεινε την αλλαγή χωροθέτησης του τέρμα των γραμμών Νο 1 και Νο 3 στον Άναυρο. Απαντώντας ο κ. Μπέος στους ιδιοκτήτες δήλωσε ότι «εμείς αξιολογούμε τα παράπονα και τις καταγγελίες των πολιτών και είμαστε υποχρεωμένοι να αποφασίζουμε με γνώμονα το καλό της πόλης και των πολιτών και όχι με βάση τα συμφέροντα επιχειρηματιών ή επαγγελματιών».

Ο δήμαρχος Βόλου τόνισε ότι, για το κυκλοφοριακό πρόβλημα θα γίνει σύσκεψη, με το προεδρείο του Αστικού ΚΤΕΛ και την Τροχαία, που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.