Δικαστική νίκη των απεργών και στη ΣΥΡΜΑ

Νίκη και για τους απεργούς της ΣΥΡΜΑ, καθώς, μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η εταιρία σε βάρος των εργαζόμενων που εξήγγειλαν απεργία, διαρκείας, σειρά είχε σήμερα το πρωί η ΣΥΡΜΑ, η υπόθεση της οποίας εκδικάστηκε χθες και πριν από λίγη ώρα βγήκε η απόφαση.

Το Πρωτοδικείο Βόλου, επίσης απορρίπτει τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε σε βάρος των 60 εργαζομένων στη ΣΥΡΜΑ, όπως έγινε και χθες με τους 210 εργαζόμενος στην ΙΜΑΣ.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, που δικαιώνει πανηγυρικά τους εργαζόμενους, καθώς το Δικαστήριο έκρινε ότι η απεργία τους δεν είναι παράνομη και καταχρηστική, όπως επεδίωκε η διεύθυνση του εργοστασίου, οι απεργοί θα συνεχίσουν να είναι συγκεντρωμένοι έξω από τα δύο εργοστάσια, μέχρι η εταιρία να αναγκαστεί να κάνει διάλογο μαζί τους και να υποχωρήσει στην απόφαση που έλαβε για εκ περιτροπής εργασία.

Συμπαράσταση των χειριστών
Η Διοίκηση της Ένωσης Χειριστών Εκσκαπτικών, Ανυψωτικών, Οδοποιητικών και Ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων Βόλου, εκφράζει θερμό, αγωνιστικό χαιρετισμό στους απεργούς συναδέλφους του ΙΜΑΝΤΑ και την αμέριστη αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα τους.

«Η απόφαση-κόλαφος της Δικαιοσύνης, στην προκλητική και θρασύτατη αξίωση της Εταιρίας να κάμψει τον αγώνα τους, αποτελεί ηθική και νομική τους δικαίωση και σφυρηλατεί την παραπέρα συνέχιση του αγώνα τους, το ίδιο αποφασιστικά και ενωτικά. Οι εργοδοτικές αυθαιρεσίες και όλα όσα πηγάζουν από τα επαίσχυντα μνημόνια σε βάρος των εργαζόμενων δεν θα περάσουν. Με τον αγώνα μας δεν θα τους το επιτρέψουμε», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.