Δωρεάν ξενάγηση στο Μουσείο

Την Κυριακή, για την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού

Ο Σύνδεσμος Ξεναγών Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού (21 Φεβρουαρίου) διοργανώνει δωρεάν ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης. Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί. Οι επισκέπτες επιβαρύνονται με το αντίτιμο του εισιτηρίου εισόδου (ολόκληρο 3 ευρώ, μειωμένο 2 ευρώ).
Ξεναγός στο Μουσείο, θα είναι ο συμπολίτης κ. Κωνσταντίνος-Κύριλλος Ρήγας, απόφοιτος του ΔΠΘ Ιστορίας & Εθνολογίας και επίσημα Πιστοποιημένος Ξεναγός μετά από ανάλογες σπουδές του Υπουργείου Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Όπως ανέφερε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», «σκοπός είναι η γνωριμία και η ανάδειξη κάθε περιοχής της Ελλάδος και πρώτιστα της ιδιαίτερης πατρίδας μου της Μαγνησίας,του πολιτισμού, της θρησκείας, των παραδόσεων, των αρχαίων μνημείων της και φυσικά της ελληνικής φιλοξενίας!
Με αγάπη και σεβασμό προς τους πολίτες του Βόλου και όχι μόνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Ξεναγού, που τιμάται Παγκόσμια την 21 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με τον επίσημο Σύλλογο Ξεναγών Θεσσαλονίκης, θα παρέχω μια εντελώς δωρεάν από μέρους μου Ξενάγηση στον χώρο και στον χρόνο, στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου».
Η κίνηση έχει ως στόχο την ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών του Μουσείου, ώστε ενήλικες, έφηβοι και παιδιά να αποκτήσουν μια εικόνα για την απαρχή του πολιτισμού στο Βόλο και τις ευρύτερες περιοχές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.