Δύο τροχαία με μέθη και εγκατάλειψη χθες στο Βόλο

Φωτο αρχείου

Δύο τροχαία ατυχήματα με εγκατάλειψη έγιναν χθες το βράδυ στο Βόλο, με ελαφρά τραυματίες μια 26χρονη ποδηλάτισσα και έναν 33χρονο μοτοσικλετιστή, ενώ οι οδηγοί που τους παρέσυραν τους εγκατέλειψαν. Ο πρώτος οδηγός πάντως, εμφανίστηκε αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και ο δεύτερος συνελήφθη, μετά από έρευνες.
Το πρώτο ατύχημα έγινε στην οδό Λαμπράκη, όταν 35χρονςο οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου παρέσυρε την 26χρονη γυναίκα που επέβαινε σε ποδήλατο και έσπευσε να εξαφανιστεί, αφού άφησε επί τόπου το αυτοκίνητό του.
Ο οδηγός αναζητήθηκε από αστυνομικούς της Τροχαίας, αλλά εμφανίστηκε αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και σε έλεγχο για αλκοτέστ που του έγινε, βρέθηκε να έχει καταναλώσει αλκοόλ.

Το δεύτερο ατύχημα έγινε στην οδό Κ. Καρτάλη, όταν 72χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, παρέσυρε και τραυμάτισε 33χρονο μοτοσικλετιστή. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ούτε καν σταμάτησε στο σημείο κι εξαφανίστηκε.
Ωστόσο μετά από έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο αλκοτέστ που του έγινε, βρέθηκε και αυτός να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου, για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι δύο οδηγοί που συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.