Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα των συναδέλφων στην Coca Cola, για να παραμείνει το εργοστάσιο στο Βόλο.
«Τα σχέδια της κερδοφόρας πολυεθνικής Coca Cola, για το κλείσιμο του εργοστασίου στον Βόλο και την μεταφορά του στο Σχηματάρι, επ’ ουδενί πρέπει να υλοποιηθούν. Η περιοχή αυτή δεν αντέχει άλλα κλειστά εργοστάσια, άλλη ανεργία και αυτό ζητάμε να το αντιληφθεί η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και, στην αυριανή Τριμερή συνάντηση να συμβάλει πραγματικά για την αποτροπή αυτής της δυσοίωνης για τον τόπο προοπτικής», σημειώνεται σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Βόλου.
Επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες
Οι εργαζόμενοι στην Coca Cola Βόλου, σε γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν σήμερα,αποφάσισαν να κάνουν επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου.






























