Ενημερωτικές εξορμήσεις των συνταξιούχων ενόψει Πανθεσσαλικής συγκέντρωσης

Ενημερωτικές εξορμήσεις ξεκίνησαν οι συνταξιουχικές οργανώνεις της Μαγνησίας, ενόψει της Πανθεσσαλικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που θα γίνει στη Λάρισα την Τετάρτη 9 Μάρτη, στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας, για το ασφαλιστικό. Για τη Λάρισα θα αναχωρήσουν λεωφορεία, στις 9 το πρωί από το Δημαρχείο Βόλου.

Εκπρόσωποι των συνταξιούχων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ-ΤΑΕ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ ΤΕΒΕ-ΤΣΑ και ΑΓΕΤ Βόλου, έκαναν σήμερα εξόρμηση στο ΚΑΠΗ «Θεόφιλος». Οι εξορμήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες για να φτάσει η ανακοίνωση-κάλεσμα στους περισσότερους συνταξιούχους στα ΚΑΠΗ, στα καφενεία και τα στέκια που συχνάζουν καθημερινά.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας καλούν τους συνταξιούχους της περιοχής να συσπειρωθούν πιο αποφασιστικά στα συνδικαλιστικά τους όργανα, να μαζικοποιήσουν ακόμα περισσότερο τα σωματεία τους και να είναι σε ετοιμότητα να διεκδικήσουν τη λύση των αιτημάτων τους.

Οι συνταξιούχοι ζητούν να αποσυρθεί η αντιασφαλιστική πρόταση της κυβέρνησης, αποκλειστικά δημόσιο καθολικό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συνταξιοδοτικό και υγείας – περίθαλψης, να γίνει ανακεφαλαιοποιήση των ταμείων με επιστροφή των κλεμμένων αποθεματικών τους από κράτος και εργοδοσία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.