Επερώτηση για παράνομη γεώτρηση της ΔΕΥΑΜΒ στον Αγ. Λαυρέντιο

Επερώτηση για ανόρυξη παράνομης γεώτρησης της ΔΕΥΑΜΒ στην περιοχή Βροχιά της πρώην Κοινότητας Αγ. Λαυρεντίου, κατέθεσε, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Νομικός, μετά από διαμαρτυρίες κτηματιών της περιοχής Κ. Λεχωνίων και διότι έπεσε η απόδοση των δικών τους γεωτρήσεων.

Ο κ. Νομικός επερωτά τη Δημοτική Αρχή, αν υπήρξε άδεια για τη γεώτρηση κι απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, αν είναι σε γνώση της η παρανομία αυτή. Επίσης διερωτάται μήπως η μη τήρηση της νομιμότητας από πλευράς ΔΕΥΑΜΒ έχει να κάνει ότι τους αγρότες – κατοίκους των χωριών τους θεωρεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας, όπως αποδείκνυε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας και επερωτά ποιος έδωσε την εντολή για την ανόρυξης της παράνομης γεώτρησης, ποιος παρακολούθησε το παράνομο αυτό έργο.

Ακόμη, ερωτά ποιος εκτέλεσε την παράνομη εργασία, και πως θα πληρωθεί ένα παράνομο έργο έστω κι εάν εκ των υστέρων λήφθηκε άδεια, με ποιον έχει συμφωνήσει να υπογράψουν την καλή εκτέλεση του έργου και την παραλαβή του σε ημερομηνία που δε θα ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα, σε ποιους εκτός από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ ήταν σε γνώση τους η παρανομία – αυθαιρεσία.

Τέλος αφήνει αιχμές κατά της Δημοτικής Αρχής αναφέροντας ότι επιχείρησε να ξεγελάσει τους κατοίκους της Αγριάς, για ψηφοθηρικούς λόγους, διότι πλησίαζαν οι εκλογές και έπρεπε να φανεί ότι έλυσε το υδροδοτικό πρόβλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.