Εργασίες ηλεκτροφωτισμού στην οδό Δημητριάδος

Από σήμερα, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2014 οι εργασίες, για την τοποθέτηση του γιορτινού φωτεινού διακόσμου, στην οδό Δημητριάδος.

Πιο συγκεκριμένα,ο διευθυντής της Αστυνομίας Μαγνησίας, αστυνομικός διευθυντής Γιάννης Τόλιας, με χθεσινή του απόφαση διακόπτει προσωρινά την κυκλοφορία της οδού Δημητριάδος, εκ περιτροπής ανά οικοδομικό τετράγωνο, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης εναέριου δικτύου φωτισμού, μετά από αίτημα του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει για το χρονικό διάστημα από 29 Οκτωβρίου, μέχρι 15 Νοεμβρίου 2014, από ώρες 8 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Η δε κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την άλλη λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Δημητριάδος.
Δίκτυο αποχέτευσης σε Ανακασιά – Άγ. Ονούφριο
Επίσης, με απόφαση του διευθυντή Μαγνησίας, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στις οδούς Ηπείρου, Ιατρίδου, Λαέρτη, Επισκοπής, Γ. Ρίτσου και στις παρόδιες ανώνυμες δημοτικές οδούς στην Ανακασιά, καθώς και στις οδούς Γράμμου, Βίτσι, Ι. Πιτσιώρη, Κολοκοτρώνη, Μακρινίτσας, Πηλέως, Κύπρου, Ηρακλέους, Σταθοπούλου, Σαρακηνού, Φ. Ασίδερη, Κατσιακά, Τσαλαπάτη, Δ. Πυργάνη, και στις παρόδιες ανώνυμες δημοτικές οδούς, στον Άγιο Ονούφριο, τμηματικά, ανάλογα με την πορεία εκτέλεσης των εργασιών του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στη Δημοτική Ενότητα Ιωλκού, του Δήμου Βόλου, κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014, μέχρι 29 Απριλίου 2015, καθ’ όλο το 24ωρο. Σύμφωνα με την απόφαση, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (άνω κλάδος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.