Παθολογικά τα αίτια θανάτου του ηλικιωμένου

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της ανθρωποκτονίας

Συνδυασμός παθολογικών προβλημάτων οδήγησαν στον θάνατο τον άτυχο τον 92χρονο συνταξιούχο, που έπεσε θύμα ληστείας και βρέθηκε νεκρός δεμένος και φιμωμένος χθες το πρωί, σε μικρή αποθήκη στην αυλή του σπιτιού του, ενώ άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της ανθρωποκτονίας.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε σήμερα το πρωί στη Λάρισα, έδειξε ότι αιτία θανάτου του ηλικιωμένου ήταν το εγκεφαλικό οίδημα, καθώς υπέστη εγκεφαλικά επεισόδια του δεν τα αντιλήφθηκε, ενώ είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και έντονο πρόβλημα οστεοπόρωσης. Στη διάρκεια της προσπάθειάς του μάλιστα να ελευθερωθεί, φαίνεται ότι έσπασαν τα πλευρά του που τον τραυμάτισαν στον πνεύμονα.
Τον άτυχο Αντώνη Ιωάννου, συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο, εντόπισε χθες το πρωί ο εγγονός του, που ειδοποιήθηκε από γειτόνισσα, που τον άκουσε να βογκάει στην προσπάθειά του να ελευθερωθεί.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, που κάνει την προανάκριση, για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της ληστείας, που φαίνεται ότι μετέφεραν με την απειλή μαχαιριού τον άτυχο 92χρονο σε μια αποθηκούλα στην αυλή του σπιτιού (επί των οδών 28ης Οκτωβρίου – Ι. Τζάνου), όπου του έδεσαν τα χέρια με πλαστικό κλιπ και τον φίμωσαν με μονωτική ταινία που πέρασαν γύρω από το κεφάλι του, αφήνοντάς τον στην τύχη του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης ή οι δράστες έκαναν άνω κάτω το εσωτερικό του σπιτιού, για να βρουν, ενδεχομένως χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας που είχε κρύψει ο ηλικιωμένος αν και είναι άγνωστο τι έκλεψαν τελικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.