Θα “νεκρώσει” η Μαγνησία στις 4 Φεβρουαρίου

Μαζική αναμένεται να είναι η συμμετοχή των επαγγελματικών φορέων της Μαγνησίας, στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στις 4 Φεβρουαρίου, ως αντίδραση στο φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι του Βόλου. Απόφαση για κλειστά εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης. Οι δημοσιογράφοι θα απεργήσουν την Τετάρτη, προκειμένου να καταγράψουν την απεργία της Πέμπτης.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην Πανεργατική απεργία της Πέμπτης και τη συγκέντρωση που θα γίνει στο λιμάνι του Βόλου, στις 11 το πρωί, απευθύνει το Σωματείο Επισιτισμού – Τουρισμού, που τονίζει ότι αίτημα αιχμής του κλάδου είναι η υπογραφή νέας κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο κλάδος συνεχίζει να πλήττεται από την «ύφεση» και την ανεργία. «Στην πραγματικότητα πληρώνει την «ανομολόγητη» συμφωνία Εργοδοτών – Κυβέρνησης – Τρόϊκας να αρνούνται να εφαρμόσουν σκληρότερα αντεργατικά μέτρα, μεταβάλλοντάς μας από ανθρώπους σε …αριθμούς»!
Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι το Νομοσχέδιο – έκτρωμα, με το οποίο η «Αριστερή» Κυβέρνηση και οι «Θεσμοί» επιχειρούν να μας δώσουν τη «χαριστική βολή». Δεν θα τους το επιτρέψουμε.
Μοναδικός τρόπος αντίδρασης και ισχυρό όπλο μας είναι η αντίσταση και η πάλη, που θα την εκφράσουμε αποφασιστικά, με τη μαζική συμμετοχή μας στη γενική της 4ης Φεβρουαρίου, και στην απεργιακή συγκέντρωση, στις 11 π.μ., στον χώρο του ομοιώματος της «Αργούς», μπροστά στο Λιμάνι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.