Θεοδώρου: Αήθης και εμετική επίθεση εναντίον μου

Απάντηση στους συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, από το εκτελούντα χρέη Δημάρχου Βόλου, κ. Θάνο Θεοδώρου, με αφορμή τη μήνυση εναντίον για αντιποίηση αρχής.

«Με δυσάρεστη έκπληξη, αλλά και οργή, επιστρέφοντας από την έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου μετείχα σε ευρεία σύσκεψη, υπό τον Περιφερειάρχη, κ. Κώστα Αγοραστό και δημάρχους πολλών θεσσαλικών πόλεων, για το μείζον θέμα επιλογής χώρου για τη δημιουργία hot spot και ό,τι αυτό θα επιφέρει, ενημερώθηκα για την αήθη και εμετική επίθεση εναντίον μου από τα νέα συνεταιράκια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, στο Δήμο Βόλου.

Δηλαδή, την ίδια ώρα ακριβώς που εγώ, όπως είμαι άλλωστε υποχρεωμένος από το καθήκον και τη συνείδησή μου, κατέβαλα την προσπάθεια να προασπίσω τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών, οι πολιτικά ανεκδιήγητοι αυτοί τύποι κινούμενοι από τις γνωστές μικρόψυχες και στενόμυαλες κομματικές σκοπιμότητες, αλλά και την γνωστή απωθητική τους ιδιοτέλεια και εμπάθεια, έδιναν μέχρι και συνέντευξη τύπου για να ενημερώσουν ότι παλεύουν για την «αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πόλη».

Και πως θα το πετύχουν αυτό; Με το να μηνύσουν εμένα και τον πρόεδρο του Δημοτικού μας Συμβουλίου γιατί δήθεν διευκολύνουμε τον Αχιλλέα Μπέο να «παριστάνει το Δήμαρχο», την στιγμή που είναι ο νόμιμα εκλεγμένος και καταξιωμένος στη συνείδηση του κόσμου Δήμαρχος Βόλου!

Είναι προφανές πια ότι κάθε σοβαρή πολιτική συζήτηση μαζί τους είναι αδύνατη, αφού δεν είναι σε θέση ακόμη και σε τέτοιες κρίσιμες ώρες να συνειδητοποιήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και ως χώρα και ως πόλη.
Για να τους διευκολύνουμε, πάντως, θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο κάθε χρόνο, την Αποκριά, να καθιερώσουμε την επέτειο της «Αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Βόλο»! Επί ημερών Αποστολάκη και λοιπών καρναβαλιστών…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.