Κάλεσμα του ΠΑΜΕ στην απεργία για το Δημόσιο την Πέμπτη

Κάλεσμα για την 24ωρη απεργία στο Δημόσιο την Πέμπτη 7 Απρίλη, απευθύνει το ΠΑΜΕ, κατά του ασφαλιστικού, ενώ σε τοπικό επίπεδο θα γίνει συγκέντρωση – παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας στο Βόλο (Δημητριάδος – Π. Μελά), στις 10.30 το πρωί.

Το ΠΑΜΕ τονίζει ότι είναι η ώρα του αγώνα και τα λαϊκά στρώματα ώστε να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος που κατεδαφίζει την κοινωνική ασφάλιση, να μη γίνουν οι συντάξεις επίδομα πτωχοκομείου, να μη γίνει η κοινωνική ασφάλιση τροφή στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιριών και των μεγαλεμπόρων υγείας και να πληρώσουν το κράτος και η εργοδοσία, που λεηλάτησαν τα ταμεία, που είναι υπεύθυνοι για την κρίση.

Το ΠΑΜΕ λέει όχι στο νέο αντιδραστικό νόμο για την Δημόσια Διοίκηση (ν. 4369/16), όχι στη νέα τιμωριτική αξιολόγηση που συνδέεται με το μισθό, το βαθμό, τις υποχρεωτικές μετατάξεις αλλά και τις απολύσεις, όχι στο νέο μισθολόγιο και στις νέες περικοπές, να μην περάσουν τα σχέδια για το φορολογικό, σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους και κανένας άνεργος χωρίς επίδομα, μπλόκο στους πληστειριασμούς και όχι σε ιδιωτικοποιήσεις και ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στα μονοπώλια.

Επίσης, απευθύνεται κάλεσμα σε κάθε δημόσιο υπάλληλο, σε κάθε πρωτοβάθμιο σωματείο να κάνει την επιτυχία της απεργίας δική του υπόθεση και τονίζεται ότι ο αγώνας θα κλιμακωθεί με 48ωρη απεργία όταν η κυβνέρνηση φέρει στη Βουλή το ασφαλιστικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.