Επίσημη πλέον πρόταση για εκ περιτροπής εργασίας στους εργαζόμενους της ΙΜΑΣ

Όχι είπαν οι εργαζόμενοι μετά τις 20 Αυγούστου τα νεώτερα

Και επίσημα πρόταση για εκ περιτροπής εργασία από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο, λόγω μείωσης των παραγγελιών, υπέβαλε η Διοίκηση του εργοστάσιου της ΙΜΑΣ σήμερα σε συνάντηση που είχε με το Σωματείο Εργαζομένων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων Νίκο Μπουρούς, οι εργαζόμενοι, ζήτησαν και έλαβαν τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, προκειμένου να τα επεξεργαστεί ο νομικός τους σύμβουλος και να αποφασίσουν την παραπέρα στάση τους. Πάντως, η απάντηση του Σωματείου προς τη Διοίκηση ήταν ότι δεν μπορούν να δεχτούν την πρόταση που τους έγινε.

Σημειώνεται ότι η ΙΜΑΣ έκλεισε για τις καλοκαιρινές διακοπές και ανοίγει ξανά στις 18 Αυγούστου, ενώ στις 21 του μήνα προγραμματίζεται να συνεδριάσει η Διοίκηση του Σωματείου. Στις 25 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση με τους διευθύνοντες το εργοστάσιο και, αν υπάρξει αποτέλεσμα και εμμείνουν στην πρότασή τους, χωρίς να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει μετά τον Δεκέμβριο, το Σωματείο θα συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση με πρόταση να γίνει απεργία διαρκείας, τόνισε ο Νίκος Μπουρούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.