Κατέβηκε η μπάρα στην οδό Αγ. Νικολάου

Κατέβηκε από σήμερα το πρωί η μπάρα στην οδό Αγ. Νικολάου που τοποθέτησε η Δημοτική Αρχή Βόλου και λειτουργεί αποτρεπτικά στην είσοδο Ι.Χ. αυτοκινήτων και δικύκλων να μπουν και να σταθμεύσουν γύρω από την πλατεία, που περικλείεται από πεζόδρομους.

ΕΡΜΟΥ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥΗ μπάρα τοποθετήθηκε, στο ύψος της Αγ. Νικολάου, πάνω από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και μετά τις 10.30 το πρωί, που θα ολοκληρώνεται ο εφοδιασμός των καταστημάτων (από τις 7 το πρωί), θα κατεβαίνει, απαγορεύοντας σε αυτοκίνητα να σταθμεύουν και να αποτελούν εμπόδιο στην κυκλοφορία των πεζών.

Ήδη, αργά σήμερα το πρωί, ο χώρος γύρω από την πλατεία Αγ. Νικολάου ήταν ελεύθερος για τους πεζούς και απαλλαγμένος από αυτοκίνητα και δίκυκλα που στάθμευαν παράνομα, ενώ τη μπάρα μπορούν να περάσουν μόνο ποδήλατα.
Για να ανεβαίνει η μπάρα και να εισέρχονται αυτοκίνητα της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής και της Εκκλησίας στο χώρο, δόθηκαν τηλεχειριστήρια από τη Δημοτική Αρχή.

Σήμερα το πρωί επί των οδών Αγ. Νικολάου – Ερμού βρέθηκαν ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, που ζητούσε τη συνδρομή των δημοτών για να καθαρίσει το συγκεκριμένο κομμάτι του κέντρου της πόλης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.