Κινητοποίηση της ΠΑΣΕΒΕ έξω από τα γραφεία του ΚΕΑΟ

Από παλιότερη διαμαρτυρία

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα, η Γραμματεία Μαγνησίας της ΠΑΣΕΒΕ και καλεί όλους τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες σε κινητοποίηση έξω από τα γραφεία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (Θρακών 20 – Κουντουριώτου) στο Βόλο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, αυτοί που ευθύνονται για την κρίση, που μας οδήγησαν στην αναδουλειά, που καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία… απειλούν να μας ξεσπιτώσουν και να μας στείλουν στην ανεργία.

Η ΠΑΣΕΒΕ διεκδικεί πάγωμα χρεών προς τον ΟΑΕΕ, το Δημόσιο, τις τράπεζες και τους ιδιώτες. Κεφαλαιοποίηση των χρεών, χωρίς προσαυξήσεις και πρόσθετα τέλη. Μακρόχρονη ρύθμιση, με δόσεις που να μην ξεπερνούν συνολικά το 10% του διαθέσιμου εισοδήματος.

Αποποινικοποίηση των χρεών προς τον ΟΑΕΕ, κατάργηση των αντίστοιχων νόμων. Κατάργηση του ΚΕΑΟ για χρέη στον ΟΑΕΕ. Κατάργηση της ασφαλιστικής ενημερότητας για τον ΟΑΕΕ.
Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας. Αναστολή των κατασχέσεων επαγγελματικής στέγης, εξοπλισμού, μεταφορικών μέσων, τραπεζικών λογαριασμών κ.λπ. για τους αυτοαπασχολούμενους που διατηρούν την επιχείρησή τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.