ΚΤΕΛ: Μείωση τιμών εισιτηρίων για τις τρίτεκνες οικογένειες

Δέσμευση του προέδρου Δ. Κολυνδρίνη στη Ζέττα Μακρή

Στη μείωση τιμών των εισιτηρίων για τις τρίτεκνες οικογένειες θα προχωρήσει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, όπως έγινε γνωστό, από το Πολιτικό γραφείο της Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή.

Μάλιστα συνάντηση είχε την Πέμπτη η βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ κα Ζέττα Μακρή με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Μαγνησίας “ΑΡΓΩ» στο πολιτικό της γραφείο. Η κα Μακρή ενημερώθηκε για θέματα, που απασχολούν τον σύλλογο Τριτέκνων Ν. Μαγνησίας αλλά και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Τριτέκνων και δεσμεύτηκε ότι θα κοινοποιήσει τα αιτήματά τους στους αρμοδίους υπουργούς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «ειδικά, για το θέμα της μείωσης των τιμών για τους τριτέκνους στο υπεραστικό ΚΤΕΛ, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αιτήματα του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Μαγνησίας, η βουλευτής Μαγνησίας είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας κ. Δ. Κολυνδρίνη, Η κα Μακρή ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκνων ότι ο κ. Κολυνδρίνης δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στη μείωση τιμών για τους τριτέκνους, όπως ισχύει και στο σύνολο των νομών της χώρας μας.
Τέλος, τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου τριτέκνων Ν. Μαγνησίας ευχαρίστησαν την κα Μακρή για το διαρκές και έμπρακτο ενδιαφέρον της και για τις προσπάθειες, που καταβάλλει για την προώθηση και άμεση αντιμετώπιση των αιτημάτων τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.