Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγριά για την ψαράδικη βραδιά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στην Αγριά από αύριο Σάββατο το απόγευμα μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής, λόγω των εκδηλώσεων για την ψαράδικη βραδιά.
Σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο αστυνομικός διευθυντής Τάξης Μαγνησίας, ταξίαρχος Νίκος Γιαννέλος, από τις 17.00 αύριο Σάββατο 19 Ιουλίου, μέχρι τις 04.00 ξημερώματα της Κυριακής, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Δημοκρατίας και στο τμήμα της από την οδό της 28ης Οκτωβρίου μέχρι το άγαλμα του Κενταύρου (διασταύρωση προς Σουτραλί).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται προς Κ. Λεχώνια από τις οδούς 28ης Οκτωβρίου – Δρακείας – Εθν. Αντιστάσεως και προς Βόλο από τις οδούς Εθν. Αντιστάσεως και Ρ. Φεραίου. Η κίνηση στην οδό Εθν. Αντιστάσεως και στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Δρακείας μέχρι το κατάστημα «Ανώτερον» θα διεξάγεται προς δύο κατευθύνσεις (διπλής κατεύθυνσης).

Επίσης, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων σε αμφότερες πλευρές της οδού Εθν. Αντιστάσεως αι το τμήμα της από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Δημοκρατίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δρακείας και στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Εθν. Αντιστάσεως.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.