Με βαθμό πάνω από 16 το 30% των μαθητών του 4ου Εν. Λυκείου Βόλου

Το 30% των μαθητών του 4ου Ενιαίου Λυκείου Βόλου που συμμετείχε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, έχει βαθμό πρόσβασης πάνω από 16, ενώ το 12% πάνω από 18, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η διεύθυνση του σχολείου.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, «ο Διευθυντής του 4ου ΓΕΛ Βόλου κύριος Ιωαννίδης Νικόλαος και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου αισθάνονται ιδιαίτερη ικανοποίηση για τους μαθητές τους, οι οποίοι διακρίθηκαν κατά τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, αφού συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες στα μαθήματα της κατεύθυνσης . Μάλιστα, είναι ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο να έχει τους δυο μαθητές που πέτυχαν την υψηλότερη βαθμολογία στο νομό, καταλαμβάνοντας αντίστοιχα την πρώτη και τρίτη θέση στον πίνακα των αριστούχων, τον Κορέντη Σταύρο με 19.514 μόρια και τον Σαρδέλα Απόστολο με 19.432 μόρια.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και να είναι αληθινά ευτυχισμένοι με ό,τι και αν επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους. Άλλωστε, σημείωσαν ήδη την πρώτη τους νίκη, αφού απέδειξαν ότι παρ όλες τις αντίξοες κοινωνικές συνθήκες και την οικονομική ύφεση που πλήττει τη χώρα μας, όταν κανείς θέτει στόχους τους οποίους με πρόγραμμα, μεθοδικότητα και πολύ μόχθο επιθυμεί να υλοποιήσει, τότε η επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητη.
Αναλυτικότερα, το 30% των μαθητών του σχολείου μας που συμμετείχε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, έχει βαθμό πρόσβασης πάνω από 16, ενώ το 12% πάνω από 18, αποδεικνύοντας και εμπράκτως ότι η άριστη συνεργασία μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων και η διαμόρφωση κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ τους μπορούν να εγγυηθούν την είσοδό τους στη σχολή της επιλογής τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.