Μιχ. Μιτζικός: Να αλλάξει η χωροθέτηση του αντλιοστασίου στο Σουτραλί

Αλλαγή της χωροθέτησης του αντλιοστασίου ακαθάρτων, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Σουτραλί Αγριάς, σε σημείο ακριβώς δίπλα από το δρόμο, ζητά ο επικεφαλής της παράταξης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου «Δύναμη Βόλου» Μιχάλης Μιτζικός.

Ο κ. Μιτζικός επισήμανε σε δήλωσή του ότι πρέπει να διερευνηθεί η δυνατότητα αλλαγής χωροθέτησης του αντλιοστασίου στα ενδότερα της περιοχής και όχι στο δρόμο, για να μην επιβαρυνθεί η θαλάσσια περιοχή σε περίπτωση βλάβης του αντλιοστασίου.

Ο επικεφαλής της παράταξης, χαρακτήρισε λογική την ένσταση των κατοίκων της περιοχής, ως προς τη χωροθέτηση, διότι αποτελεί τουριστική περιοχή του Δήμου και σίγουρα η ύπαρξη του αντλιοστασίου, ένα δρόμο πάνω από τη θάλασσα, όπου το καλοκαίρι καταφεύγονυ λουόμενοι, υποβαθμίζει την περιοχή.

Στο Δ.Σ. το θέμα των Σφαγείων
Αναφερόμενος στο πρόβλημα των Σφαγείων Βόλου, που εργολάβος βγάζει σε πλειστηριασμό κινητή περιουσία της επιχείρησης για οφειλές 44.000 € που χρονολογούνται από τη Δημοτική Αρχή του Αλέκου Βούλγαρη, ο επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου» τόνισε ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα και η Δημοτική Αρχή πρέπει να κάνει όλες τι απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των Σφαγείων Βόλου.

Όπως ανέφερε, το θέμα των Σφαγείων αφορά τον κτηνοτροφικό κόσμο του Καλλικτατικού Δήμου «που είναι και πρέπει να αποτελέσει από τους σημαντικότερους τομείς ανάπτυξης της περιοχή μας».
Ο κ. Μιτζικός επισήμανε ότι η παράταξή του θα παρακολουθεί το θέμα των Σφαγείων και ζήτησε να γίνει ενημέρωση για το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.