Νεαρός Αλβανός έφερε ποσότητα ηρωίνης με το ΚΤΕΛ στο Βόλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ηρωίνης. Ο δράστης είναι κάτοικος Πειραιά και η ποσότητα 441 γραμμαρίων που βρέθηκε πάνω του αντιστοιχούν σε 4.400 περίπου δόσεις, αξίας περίπου 22.000 € στη λιανική.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, ο 22χρονος εντοπίστηκε στο σταθμό των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Βόλου, να κατέχει με σκοπό την περαιτέρω διάθεση μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, βάρους 441 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ηρωίνης, ένα απόκομμα εισιτηρίου με πόλη αναχώρησης την Αθήνα, ένα εισιτήριο που θα χρησιμοποιούσε ο δράστης για την αυθημερόν επιστροφή του και ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης της εγκληματικής δραστηριότητας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.