Νικήθηκε από την επάρατο Βολιώτισσα οπτικός

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Έχασε τη «μάχη» με την επάρατο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν η γνωστή εργαζόμενη επί σειρά ετών σε καταστήματα οπτικών Αναστασία Γκολέμη, σε ηλικία 50 χρονών.

Η άτυχη γυναίκα, ήταν σύζυγος του οπτικού Σωτήρη Παπασακελλαρίου, που διαθέτει κατάστημα οπτικών και κατέλιπε δύο αγόρια, έδωσε με φοβερό κουράγιο και αξιοπρέπεια πολύμηνη μάχη με την επάρατο, που τελικά δεν κατάφερε να νικήσει, σκορπίζοντας θλίψει στην οικογένεια και στους συγγενείς της, στους συναδέλφους της και σε όσους τη γνώριζαν.

Ο Σύλλογος Οπτικών και Οπτομετρών Νομού Μαγνησίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε «εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της εκλεκτής συναδέλφου οπτικού Αναστασίας Γκολέμη και τα συλλυπητήριά του στο σύζυγό της οπτικό Σωτήρη Παπασακελλαρίου, στα παιδιά και στους συγγενείς της».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.