Ξεκινά το 3o Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο

Από τις 17 έως 18 Οκτώβρη, στο Πεδίο του Άρεως

Μετά από μία σειρά φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα το Φεστιβάλ έρχεται στο Βόλο το 2ήμερο , 17-18 Οκτώβρη, στο πολυτεχνείο.

Συζητήσεις, συναυλίες, εκθέσεις και μία σειρά από δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του φεστιβάλ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε μία περίοδο όπου το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα θέτει την κοινωνία και κυρίως τη νεολαία στο περιθώριο, εμείς προτάσσουμε τις αξίες της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας. Μέσα σε μια συνθήκη διαρκούς όξυνσης των κοινωνικών αντιθέσεων και των ανισοτήτων μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας και σχεδιάζουμε το μέλλον μας πέρα από το νεοφιλελευθερισμό.
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Βόλου καλεί κάθε νέο και νέα, που βιώνει την ανεργία, τη μετανάστευση, την απόγνωση και την ανασφάλεια να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της .

Δείχνουμε ότι υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος να σκεφτόμαστε, να συζητάμε και να διασκεδάζουμε, κόντρα στην κατάθλιψη και την εξαθλίωση, πέρα από τα μνημόνια και το φασισμό. Για να φωνάξουμε, ότι η γενιά μας είναι η γενιά που θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της. θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις και θα ζήσει σύμφωνα με τις ανάγκες, τις ελπίδες και τα όνειρα της. Το πρόγραμμα είναι το εξής:

Παρασκευή 17/10 (Eίσοδος ελεύθερη)
19:00 Εκδήλωση με θέμα: ISIS, Κόμπανι και ένα κράτος δολοφόνος. Τα κινήματα νεολαίας και η αριστερά σε έναν κόσμο που αλλάζει
22.00 Συναυλία :Lawbreakers, Ηχόραμα, The Pink Tank Projecτ, Band Fatale
Θα ακολουθήσει Party

Σάββατο 18/10 (τιμή ενίσχυσης 3 ευρώ)
Τουρνουά Βasket 3×3
19.00 Εκδήλωση-Συζήτηση με θέμα: Tι τρέχει σα γήπεδα? Πολιτικοποιημένες εξέδρες, αντιφασισμός στα γήπεδα
22.00 Συναυλία (hip-hop) : Salto Mortal ,Aγνωστος χειμώνας, Ταφ λαθος (Ψυχοδράμα 07), Θα ακολουθήσει Party
Στο χώρο θα υπάρχουν : Βιβλιοπωλείο, αυτοδιαχειριζόμενο τσιπουράδικο, Εκθέσεις, Προϊόντα ΒΙΟ.ΜΕ, Περίπτερο ΕΡΑ Βόλου Περίπτερο SOS Χαλκιδική, Υλικό από τις Αγωνιζόμενες Καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.