Ο δήμαρχος Βόλου συγχαίρει τον Αλ. Τσίπρα και τους βουλευτές Μαγνησίας

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα προς τον Αλέξη Τσίπρα απέστειλε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο οποίο τονίζει: «Κύριε πρόεδρε,
θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά για την καθαρή και ιστορική σας νίκη, ευχόμενος κάθε επιτυχία στο έργο που ο ελληνικός λαός ανέθεσε σε σας και την παράταξή σας.
Προσβλέπω στη καλή συνεργασία με την κυβέρνησή σας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις σε όλα τα μεγάλα θέματα, που αφορούν την αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα το Δήμο Βόλου».

Αντίστοιχα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα απέστειλε ο δήμαρχος Βόλου και προς τους εκλεγέντες βουλευτές Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, Δανάη Τζήκα – Κωστοπούλου, Κώστα Δελημήτρο, Κατερίνα Παπανάτσιου, Μάκη Μπαλλή και Χρήστο Μπουκώρο
Προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μπέος υπογράμμισε:
«Δεχθείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως βουλευτές Μαγνησίας, ευχόμενος παράλληλα η παρουσία σας στο Κοινοβούλιο να αποδειχθεί ιδιαιτέρως δημιουργική.
Με δεδομένη τη μοναδική στα χρονικά συγκυρία της εκλογής πέντε βουλευτών από την ίδια παράταξη στη Μαγνησία, θεωρώ ότι είναι μοναδική ευκαιρία να ασκήσετε το κύρος και την επιρροή σας για την προώθηση μιας σειράς μεγάλων προβλημάτων που εκκρεμούν για το Δήμο μας.
Προσβλέποντας σε μια καλή και εποικοδομητική συνεργασία για το καλό του Βόλου και των πολιτών του».

Τέλος προς τον βουλευτή της ΝΔ κ. Μπουκώρο, απέστειλε το ακόλουθο τηλεγράφημα:
«Δεχθείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως βουλευτή Μαγνησίας, ευχόμενος παράλληλα η παρουσία σας στο Κοινοβούλιο να αποδειχθεί ιδιαιτέρως δημιουργική.
Η παρουσία σας ως μοναδικού εκπροσώπου της αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο, καθιστά την αποστολή σας ακόμη πιο σημαντική για τα τοπικά ζητήματα, για την προώθηση των οποίων προσβλέπουμε σε μια καλή και εποικοδομητική συνεργασία μαζί σας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.