Έφυγε απ΄τη ζωή 35χρονη Βολιώτισσα δικηγόρος

Έχασε σήμερα τη «μάχη» που έδινε εδώ και χρόνια με την επάρατο, η Βολιώτισσα δικηγόρος Μαρία Τσιαμπούρη, που δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά της και σε όσους τη γνώριζαν. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 3 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου στη Ν. Δημητριάδα.
Η άτυχη δικηγόρος, που διατηρούσε δικηγορικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, προσβλήθηκε εδώ και χρόνια από την επάρατο και όσοι την γνώριζαν έχουν να θυμούνται τη γενναιότητα με την οποία αντιμετώπισε το πρόβλημά της. Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή της επιδεινώθηκε και νοσηλευόταν σε κλινική της συμπρωτεύουσας, όπου σήμερα έχασε τη «μάχη», που έδωσε με μεγάλη αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής.
Η εκλιπούσα ήταν η αδελφή της μπασκετμπολίστριας παλιά του Ολυμπιακού Βόλου και νυν του Παναθλητικού Συκεών, Παναγιώτας Τσιαμπούρη.
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν τόσο ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Βόλου 1937, όσο και ο Παναθλητικός Σύλλογος Συκεών -Πειραματικού.
Η νεκρώσιμος ακολουθία της άτυχης δικηγόρου θα γίνει στις 3 το μεσημέρι, αύριο Παρασκευή, από τον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου Βόλου, στην οποία θα παραβρεθεί ο Παναθλητικός Συκεών, όπου η αδελφή της Παναγιώτα είναι αρχηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ και προπονήτρια των τμημάτων υποδομής.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις
Στο μεταξύ, με αφορμή το θάνατο της 35χρονης, η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει τα συλλυπητήρια της προς την πρώην αθλήτρια του μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου Παναγιώτα Τσιαμπούρη και την οικογένεια της , για τον αδόκητο χαμό της αδελφής της Μαρίας , δικηγόρου στη Θεσσαλονίκη».
Επίσης, εκ μέρους του Παναθλητικού Συκεών (A2 Γυναικών), έγινε γνωστό, ότι η οικογένεια του Παναθλητικού Συκεών – Πειραματικού και η αρχηγός της ομάδας Παναγιώτα Τσαμπούρη θρηνούν την απώλεια της αδερφής της, Μαρίας Τσιαμπούρη η οποία «έφυγε» σήμερα από τη ζωή ύστερα από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο.Το Δ.Σ. του Παναθλητικού Συκεών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση. «Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και όλοι οι φίλοι του Παναθλητικού Συκεών – Πειραματικού θρηνούν τον άδικο χαμό της Μαρίας Τσαμπούρη, αδερφή της μεγάλης αρχηγού της γυναικείας ομάδας και προπονήτριας όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, Παναγιώτας Τσαμπούρη. Σύσσωμη η οικογένεια του συλλόγου θα παραστεί στην νεκρώσιμη ακολουθία που θα γίνει αύριο, 12/2 στον Βόλο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει …»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.