Θαλασσινό νερό και αλάτι έτοιμα στο Βόλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Στα 2 εκ. το χιόνι στη Μακρινίτσα

Από χθες τη νύχτα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου βρισκόταν στους δρόμους, για να αντιμετωπίσουν τυχόν έκτακτα φαινόμενα και από σήμερα το πρωί η υπηρεσία βρίσκεται επί ποδός, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καντόλας, που μίλησε στο «Ράδιο Ένα 102,5».

Ήδη οι τρεις υδροφόρες είναι σε ετοιμότητα και οι αντλίες στο λιμάνι για να τις τροφοδοτούν με θαλασσινό νερό, υπάρχουν δύο φορτηγά – δεξαμενές και αλάτι, ανέφερε ο αντιδήμαρχος, που διαβεβαίωσε ότι «ο χιονιάς δεν θα μας πιάσει στον ύπνο».

Επίσης τόνισε ότι στη «μάχη» του αποχιονισμού θα πέσουν και τα πλυντήρια κάδων που θα ρίχνουν θαλασσινό νερό, ενώ συνολικά στη διάθεση του Δήμου βρίσκονται 17 μηχανήματα.

Ο κ. Καντόλας ανέφερε ότι στη Μακρινίτσα θα γίνει ρίψη άλατος τις επόμενες ώρες, καθώς το χιόνι έφτασε τα 2 εκατοστά ύψος, όπως και στην Κουκουράβα, όπου υπάρχουν ξενοδοχεία. Επίσης έμφαση δίνεται στο δρόμο Πορταριάς – Μακρινίτσας, που θα μείνει ανοιχτός καθώς υπάρχει μηχάνημα επί τόπου, ενώ αλατόνερο θα πέσει στους δρόμους πριν νυχτώσει.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
Από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου (τμήμα Πολιτικής Προστασίας) ανακοινώνεται ότι οι πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας πέραν του γνωστού αριθμού τηλεφώνου 24210-80959 μπορούν να απευθύνονται και στο 24210-62706.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.