Προϊόντα σε περισσότερες από 13.000 Βολιώτικες οικογένειες…

Δόθηκαν μέσω της ΑΝΩΣΗΣ, που ζητά εθελοντές

«Αισίως οδεύουμε για την 33η διανομή ελληνικών προϊόντων “Χωρίς Μεσάζοντες” στην πόλη του Βόλου. Από το Φλεβάρη του ’12 μέχρι σήμερα φέραμε εις πέρας ένα μεγάλο και σημαντικό έργο. Αντιδρώντας και παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας, καταφέραμε να πετύχουμε δίκαιες τιμές σε τρόφιμα και είδη βασικής ανάγκης που διατέθηκαν σε πάνω από 13.000 Bολιώτικες οικογένειες».

Αυτό αναφέρει η οργάνωση «ΑΝΩΣΗ», τονίζοντας παράλληλα, ότι ακόμα και μεγάλες εμπορικές αλυσίδες προσπαθούν να ακολουθήσουν τις τιμές προϊόντων που ανακοινώνουμε στις διανομές, έστω και για λίγες ημέρες. Στηρίζουμε τους έλληνες παραγωγούς και βοηθάμε τους οικονομικά αδύναμους.
Η προσπάθεια μας ξεκίνησε από μια χούφτα βολιώτες και έχει πολλαπλό όφελος για την τοπική κοινωνία της πόλη μας. Η αυτοοργάνωση και η αλληλεγγύη μπορεί να φέρει αποτελέσματα, φτάνει να το πιστεύουμε. Η ενεργή συμμετοχή είναι το κλειδί σε όλη την πορεία της δράσης μας».

Η ΆΝΩΣΗ, καλεί συμπολίτες, να συμμετέχουν ενεργά στην ερχόμενη διανομή, συμπληρώνοντας τη «Δήλωση συμμετοχής Εθελοντή». Στο μεταξύ, οι τηλεφωνικές παραγγελίες ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου , ενώ οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν σήμερα Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 4 το μεσημέρι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.