Πρωτιά Δημ. Βαΐτση στις εκλογές για τη ΔΗΜΤΟ Βόλου

Ο Δημήτρης Βαϊτσης ήρθε πρώτος σε ψήφους στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Βόλου, επικρατώντας των κ.κ. Αθανασού και Ζέρβα.
Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα και μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων από τις πέντε κάλπες, έλαβαν: Δημήτρης Βαϊτσης 618 ψήφους, Θεόδωρος Αθανασός 430 και Κων. Ζέρβας 296.

Στο Δήμο Νοτίου Πηλίου πρόεδρος αναδείχθηκε ο Ιωάννης Διανέλλος που επικράτησε του Νικόλαου Βογιατζή. Στο Δήμο Αλμυρού πρόεδρος ορίστηκε ο Παναγιώτης Μπιζάτης, στο Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου ο Ανέστης Αλτίνης και στο Δήμο Ρήγα Φεραίου ο Στέργιος Καλόγηρος.

Στο Δήμο Αλοννήσου πρόεδρος ΔΗΜΤΟ είναι ο Παναγιώτης Βλάϊκος, στο Δήμο Σκοπέλου η Σοφία Κρικίδη και στο Δήμο Σκιάθου ο Κωνσταντίνος Γιαννίτσης.
Η συμμμετοχή των μελών της ΝΔ που προσήλθαν στις κάλπες για την εκλογή προέδρου και μελών ΔΗΜΤΟ καθώς για εκλέκτορες στο συνέδριο κρίνεται ικανοποιητική.

Οι ψήφοι που έλαβαν οι υποψήφιοι για μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Βόλου, κατά τις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές που διεξήχθησαν στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, έχουν ως εξής:
Αλπάκη-Δασκαλοπούλου Καλλιόπη συζ. Ζαφειρίου (Ιωλκού) 110, Αναστασίου Αναστασία (Πορταριάς) 65, Ασημώρης Λεωνίδας (Αρτέμιδας) 56, Βρέκος Σταύρος (Βόλου) 31, Γιαννακόπουλος Παναγιώτης (Βόλου) 254, Γιαννή Μαρία (Αγριάς) 42, Γούργος Δημήτριος (Βόλου) 251, Δεληγιάννης Σωτήριος (Ν. Ιωνίας) 42, Διούδη Μαρία (Βόλου) 150, Ζαγοριανός Ευστάθιος (Αρτέμιδας) 43, Κεκάτου Σταματία (Βόλου) 144, Κελαϊδώνης Γεώργιος (Ν. Ιωνίας) 263, Κύρου Ιωάννης (Αισωνίας) 35, Μαντούδη Αναστασία (Βόλου) 55, Μαργαρίτης Στυλιανός (Αγριάς) 72, Μεγρέμη Μαγδαληνή (Ν. Ιωνίας) 103, Μπουλαμάτση Αικατερίνη (Ν. Αγχιάλου) 67, Μπούτλας Ηλίας (Ν. Αγχιάλου) 115, Παπαδιά Μαρία (Ιωλκού) 41, Παπαδοπούλου Παρασκευή (Βούλα) (Αρτέμιδας) 136, Πατσιλή Πολυξένη (Ν. Αγχιάλου) 82, Πέτσης Ιωάννης (Πορταριάς) 35, Πιλάτος Χρήστος (Ιωλκού) 10, Σαρακατσάνος Ιωάννης (Βόλου) 110, Τζούνη Νικολέτα (Ν. Ιωνίας) 309, Τριανταφύλλου Νικόλαος (Πορταριάς) 64,Τριάντου-Ασκητή Αγγελική (Πορταριάς) 72, Τσακούμης Κων/νος (Ν. Αγχιάλου) 158, Φράγκος Γεώργιος (Πορταριάς) 35, Χατζηστυλιανός Στυλιανός (Βόλου) 148.
Τα οριστικά ονόματα των εκλεγέντων μετά και τις ενδεχόμενες ενστάσεις θα ανακοινωθούν από την εφορευτική επιτροπή εντός ημερών.

Ευχαριστήριο Αθανασού
«Αποδεχόμαστε την νίκη του Δημ. Βαϊτση και ευχόμαστε να παράξει έργο προς όφελος της παράταξης.
Προσωπικά έδωσα έναν καθαρό κι έντιμο προεκλογικό αγώνα, μακριά από παιχνίδια και σκοπιμότητες, με μοναδικό μου γνώμονα την ενότητα και διεύρυνση της ΝΔ σε επίπεδο πόλης.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και τους υπόλοιπους Νεοδημοκράτες που έκαναν άλλες επιλογές. Σήμερα δεν κέρδισε κανένα πρόσωπο , αλλά ο κόσμος της ΝΔ, που έδωσε ένα θετικό παρών. Παραμένω στρατιώτης της παράταξης και θα αγωνιστώ για το καλό της», δήλωσεο δεύτερος σε ψήφους Θόδ. Αθανασός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.