Π. Μουτσινάς: Καταδίκη βανδαλισμού του μνημείου Εθνικής Αντίστασης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

“Καταδικάζω απερίφραστα τέτοιες πράξεις που προσβάλουν την μνήμη των δημοκρατικών αγώνων του λαού μας ενάντια στο ναζισμό και στο φασισμό, και επαναφέρουν πρακτικές και γεγονότα μιας ανώμαλης περιόδου κατά την οποία διαφέντευε το δεξιό παρακράτος στην Ελλάδα”, δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Μαγνησίας Πάρις Μουτσινάς, με αφορμή τον βανδαλισμό του μνημείου Εθνικής Αντίστασης στη Ν. Ιωνία.

Όπως τονίζει οι ακραίες πολιτικές δυνάμεις του φασισμού και του ναζισμού στην περιοχή μας, καθώς και οι παραφυάδες τους, δεν μπορούν ακόμη να δεχθούν την ήττα των δυνάμεων του φασιστικού άξονα στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Εκμεταλλεύονται τις επιπτώσεις της μονόπλευρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής των μνημονιακών κυβερνήσεων στα λαϊκά στρώματα, και προσπαθούν να στρέψουν την αγανάκτηση του ελληνικού λαού και να τον οδηγήσουν στον σκοταδισμό των ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Ο ελληνικός λαός καταδικάζει τέτοιες πολιτικές συμπεριφορές και θα αγωνισθεί για την παλινόρθωση της πραγματικής δημοκρατίας, της προόδου και της κοινωνικής δικαιοσύνης, καταλήγει στη δήλωσή του ο βουλευτής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.