Συγκέντρωσαν και δώρισαν 250 κιλά τρόφιμα μακράς διαρκείας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

250 κιλά τρόφιμα μακράς διάρκειας κατάφεραν να μαζέψουν στην “Άνωση” από τη συλλογή χρησιμοποιημένου τηγανέλαιου και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ” Στις τελευταίες 6 διανομές ελληνικών προϊόντων “Χωρίς Μεσάζοντες” που πραγματοποιήσαμε στην πόλη μας, καταφέραμε με τη δική σας συμμετοχή να συλλέξουμε 800 κιλά χρησιμοποιημένου τηγανέλαιου, τα οποία και παραδώσαμε σε τοπικό επαγγελματία για ανακύκλωση. Από την ανταποδοτικότητα αυτής της συλλογής, συγκεντρώσαμε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου πάνω από 250 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας.

Θέλοντας να στηρίξουμε το σημαντικό έργο των φορέων κοινωνικής φροντίδας του Βόλου, τα τρόφιμα δωρίθηκαν στο Γηροκομείο και Ορφανοτροφείο Βόλου, τη Μονάδα Αλτσχάιμερ, τις Άσπρες Πεταλούδες και άλλους φορείς, με αφορμή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης που ανέλαβαν και τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργάνωσαν στις 11 Δεκέμβρη.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν Μακαρόνια (60 κιλά), Κριθαράκι (50 κιλά), Πένες και Βίδες (45 κιλά), Χυμοί Τομάτας (46 κιλά), Ζάχαρη λευκή (40 κιλά) και Γάλα Εβαπορέ (19 κιλά)”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.