Συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού για την Παλαιστίνη

Οι Διοικήσεις 11 Σωματείων της Μαγνησίας που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, καταγγέλλουν και καταδικάζουν το Ισραήλ για τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, στη λωρίδα της Γάζας, που συνεχίζεται μέρες τώρα με αμείωτη ένταση, ξεπερνώντας οι νεκροί τους 1000 και πάνω από 6000 οι τραυματίες. Μάλιστα έχουν αναγγείλει συγκέντρωση συμπαράστασης αύριο Τρίτη, ενώ από σήμερα ξεκίνησε η συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού για τον λαό της Παλαιστίνης.

Τα Σωματεία της Μαγνησίας ζητούν από την Ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει την τακτική των ίσων αποστάσεων και να καταγγείλει τις συμφωνίες που έχει υπογράψει με το Ισραήλ και καλούν όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, να καταδικάσουν τη σφαγή από το Ισραήλ του Παλαιστινιακού λαού και να δείξουν την αλληλεγγύη τους.

Για αύριο Τρίτη, στις 8.30 το απόγευμα, στο Μνημείο Ηρώων, στην παραλία του Βόλου, τα Σωματεία οργανώνουν εκδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό στην οποία θα προβληθεί η ταινία «Βαλς με το Μπασίρ».

Επίσης, ξεκίνησε από σήμερα η συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού και μηνυμάτων αλληλεγγύης και συμπαράστασης που θα σταλούν στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης. Η συγκέντρωση γίνεται σήμερα Δευτέρα από 10:00-13:00 και 18:00-20:00 στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και θα συνεχιστεί αύριο από τις 7 το απόγευμα στο χώρο συγκέντρωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.