Συγκέντρωση στη Ν. Ιωνία ενάντια στα στρατόπεδα προσφύγων και το ΝΑΤΟ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης προς στους πρόσφυγες και ενάντια στα στρατόπεδα μεταναστών, τους φράχτες, το ΝΑΤΟ και τη Frontex,πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη 14 Απριλίου στις 19.00 στη γέφυρα της 2αςΝομβρίου, ο Ταξικός Συντονισμός Ανατροπής συνδικαλιστικών κινήσεων, οργανώσεων, συλλογικοτήτων και ανέργων.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που επιχειρεί να δημιουργήσει ένα σκηνικό ξενοφοβίας και ρατσισμού και ουσιαστικά επιχειρεί να νομιμοποιήσει ένα καθεστώς έκτακτης ανάγκης εναντίων των προσφύγων, είναι η ίδια που επιχειρεί αυτό το καθεστώς να το μετατρέψει σε γενικό κοινωνικό κανόνα ενάντια στους εργαζόμενους, τους ανέργους και τη νεολαία.
Ακριβώς για αυτό αποτελεί όρο επιβίωσης της θιγόμενης πλειοψηφίας η ενότητα του αντικυβερνητικού και αντιπολεμικού-αντιιμπεριαλιστικού αγώνα, σημειώνει ο ταξικός συντονισμός.

«Τη στιγμή που βάζουν τα θεμέλια για να ζήσουμε μέσα σε μια κοινωνική πραγματικότητα που θα μοιάζει σαν ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης, η πάλη ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, στους φράχτες και στις πολεμικές επιχειρήσεις ΝΑΤΟ και Frontex στο Αιγαίο, αποτελεί κομβικό σημείο για την ανατροπή του κοινωνικού σφαγείου που εδώ και χρόνια στήνει η συμμορία κυβερνήσεων-ΕΕ-κεφαλαίου. Οι μετανάστες είναι ταξικά μας αδέρφια γιατί τον πόλεμο τον ζούμε κάθε μέρα εδώ. Σε αυτή τη μάχη ή θα κερδίσουμε όλοι μαζί ή θα μοιραστούμε την ίδια εξαθλίωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.