Συνελήφθη τσαντάκιας με μοτοσικλέτα στο Βόλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 21χρονος Έλληνας, κάτοικος Βόλου, ο οποίος τον Ιούλιο και χθες Κυριακή, άρπαξε τρεις τσάντες γυναικών που περπατούσαν σε διάφορα σημεία της πόλης, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Ο δράστης, που έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία για κλοπές, συνελήφθη σήμερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, πήρε αναβολή και θα απολογηθεί την Τετάρτη.

Στο μεταξύ, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα ένας 14χρονος Έλληνας και αναζητείται ο συνεργός του (17χρονος Αλβανικής καταγωγής) για μι κλοπή και δύο απόπειρες κλοπής. Οι δύο νεαροί, που επέβαιναν σε κλεμμένο δίκυκλο (το είχαν κλέψει μεταξύ 26 και 27 Ιουλίου) διέρρηξαν ένα κομμωτήριο απ’ όπου έκλεψαν χρήματα, ένα laptop και χρηματικό ποσό.
Στη συνέχεια προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα βενζινάδικο, αλλά χωρίς επιτυχία, γιατί χτύπησε ο συναγερμός όταν έσπασαν την πόρτα, ενώ στην προσπάθειά τους να μπουν σε σούπερ μάρκετ, συνελήφθη ο 14χρονος. Το κλεμμένο δίκυκλο και τα κλαπέντα από το κομμωτήριο αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ αναζητείται ο 17χρονος που είναι γνωστός στις αρχές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.