Συνεργασία αντιπεριφερειάρχη – αντιδημάρχου Βόλου για θέματα λαϊκών αγορών

Συνάντηση είχε σήμερα το μεσημέρι, η αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη με τον αντιδήμαρχο κ. Αρη Σαββάκη, τον Πρόεδρο Συλλόγου παραγωγών – πωλητών λαϊκών αγορών Ν. Μαγνησίας κ. Απόστολο Τσακανίκα, την κ. Φανή Τζοάνου, μέλος επιτροπής λαϊκών αγορών Ν. Μαγνησίας καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Βόλου και της αρμόδιας υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα εφαρμογής του νέου Νόμου για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών (κανονιστικές αποφάσεις – άδειες υπαίθριου εμπορίου (πλανοδίου – στάσιμου) και θέματα ελέγχων των λαϊκών αγορών.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα εφαρμογής της Υπουργικής απόφασης για το σύστημα διακριτότητας μεταξύ παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών και πωλητών αλιευτικών προϊόντων και την καταβολή ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους.

Αντιπεριφερειάρχης και αντιδήμαρχος κατέληξαν στην αυτονόητη συνεργασία και στην από κοινού αντιμετώπιση οποιονδήποτε ζητημάτων ανακύπτουν, σχετικά με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.