Συνταξιούχοι Τσιμέντων κατά δικαστών για τις περικοπές

Ψήφισμα – καταγγελία απέστειλε προς την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΤΕΑΠΕΠ Τσιμεντοβιομηχανιών Ν. Μαγνησίας, με αφορμή την απόφαση ότι η μείωση στο μισθό τους είναι αντισυνταγματική, ενώ οι μειώσεις στις άλλες κατηγορίες εργαζόμενων και συνταξιούχων είναι συνταγματικές!
Όπως αναφέρουν οι συνταξιούχοι είναι ανήκουστο παγκοσμίως η Δικαιοσύνη της Ελλάδος να ξεχωρίσει το λαό της χώρας σε κατηγορίες ειδικών μισθολογίων και μισθολογίων του λαού.

Οι συνταξιούχοι τονίζουν ότι αναφέρονται στην απόφαση της Ένωσης για τους εν ενεργεία και συνταξιούχους του κλάδου τους, ότι οι περικοπές των μνημονίων είναι αντισυνταγματικές και πρέπει να επιστραφούν οι κρατήσεις που έγιναν, ενώ για τους υπόλοιπους συνταξιούχους και εργαζόμενοι είναι συνταγματικές.

«Εάν η απόφαση που πήρατε δεν είναι περιφρόνηση για τους υπόλοιπους εργαζόμενου και συνταξιούχους, απαντήστε μας και πείτε μας τι είναι. Όλοι έχουμε προσφέρει σε αυτή τη χώρα, ο καθένας από τη μεριά του και τις δυνάμεις του και πιστεύουμε πως θα πρέπει να έχουμε τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις, διότι αυτό ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδας», επισημαίνουν οι συνταξιούχοι Τσιμέντων, που δηλώνουν ότι αναμένουν μια απάντηση εκ μέρους των δικαστών για τα δύο μέτρα και σταθμά που αποφασίζουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.