Σχεδόν 20.000 επισκέπτες έφερε στο Βόλο το «Costa Pacifica»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Πραγματοποίησε χθες τον τελευταίο κατάπλου στο λιμάνι μας...

Τον τελευταίο κατάπλου έκανε χθες στο λιμάνι του Βόλου το κρουαζιερόπλοιο «Costa Pacifica», που έφερε μέχρι σήμερα 20.000 τουρίστες στην πόλη μας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “κατόπιν πρωτοβουλίας της Επίτιμης Υποπροξένου της Ιταλίας στο Βόλο κ. Αικατερίνης Τσόπελα και ευγενούς αποδοχής του πλοιάρχου κ. Pietro Sinisi πραγματοποιήθηκε η συνάντηση φορέων στο κρουαζιερόπλοιο Costa Pacifica επ’ αφορμή του τελευταίου κατάπλου στο λιμάνι του Βόλου, σε ευχάριστο κλίμα συνεργασίας και αλληλεγγύης. Το ευγενικό παρόν στην συνάντηση έδωσαν οι κ. Ανδρέας Ζέρβας Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Βόλου εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Χρυσόστομος Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου, ο κ. Γεώργιος Καλτσογιάννης Περιφερειακός Σύμβουλος, ο κ. Γεώργιος Παπαρρίζος επ. Πρόξενος της Γερμανίας, ο κ. Ρολάνδος Φίσερ επ. Πρόξενος της Γαλλίας, ο κ. Γεώργιος Γεροβασίλης επ. Πρόξενος της Δανίας, ο κ. Ιωάννης Τόλιας Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, ο κ. Αντώνιος Πάππος Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ, η κ. Βασιλική Κωνσταντά Υπολιμενάρχης Βόλου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ. Ιωάννης Πρίγκος, η βουλευτής κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο κ. Γιαντσής εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Πάρι Μουτσινά, , ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας κ. Μορδοχάϊ Σολομών, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Κωνσταντίνος Τσέλιος, oι κ.κ. Franca di Fulvio και Giovanni Albino εκ μέρους του ελληνοιταλικού Συλλόγου Amici d’ Italia και ο ναυτικός πράκτορας κ. Άγγελος Πετεινάρης.
O Πλοίαρχος κ. Pietro Sinisi ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση και εξέφρασε την ελπίδα να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία με την εταιρεία Costa Crociere.
H επίτιμη Υποπρόξενος κ. Αικατερίνη Τσόπελα ευχαρίστησε τον πλοίαρχο κ. Pietro Sinisi και τον 3ο αξιωματικό Daniele D’ Angio’ για την θερμή υποδοχή καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους για την θερμή ανταπόκρισή τους. Όπως η ίδια δήλωσε στον σύντομο χαιρετισμό της « το ότι ο Βόλος επελέγη ως λιμάνι της κρουαζιέρας πρέπει να δώσει την αφορμή σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να διατηρήσουν την δυναμική τους στον τομέα του τουρισμού».
Από την πλευρά τους, όλοι ανεξαιρέτως οι φορείς αναγνώρισαν το γεγονός ότι ο Βόλος αποτελεί λιμάνι προσέγγισης της κρουαζιέρας και αυτό πρέπει να ωθεί στην συνέχιση της συνεργασίας αλλά και στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.
Ακολούθησε εθιμοτυπική ανταλλαγή συμβολικών δώρων και ξενάγηση επί του κρουαζιερόπλοιου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.