Συνελήφθησαν, ις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρεις Έλληνες και συγκεκριμένα ένας 29χρονος, μια 31χρονη και μια 26χρονη, καθώς και ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους ανωτέρω σε περιοχές της Λάρισας και του Βόλου, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας τους εντόπισαν να κινούνται με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και πραγματοποίησαν έλεγχο.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο φανάρι του μια συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 418 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Από την κατοχή των τεσσάρων δραστών κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 €, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.
Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.































