Τα νόμιμα θα πράξει το ΤΕΕ για τη «σημείωση» στην Η.Δ. της ΔΕΥΑΜΒ

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος με επιστολή της στον Στ. Παπαευσταθίου

Τα νόμιμα θα πράξει το ΤΕΕ για τη «σημείωση», και η επιστολή της προς τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Στέργιο Παπαευσταθίου, η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα, δηλώνει ότι αποκρούει ως απαράδεκτη και μη σύννομη τη σημείωση της Ημερήσιας Διάταξης.

Αναφορικά με την σημείωση της Ημερήσιας Διάταξης της 7ης Συνεδρίασης της ΔΕΥΑΜΒ, η οποία αναφέρει πως «επισημαίνεται ότι απαγορεύεται και διώκεται ποινικώς οιαδήποτε διαρροή, δημοσίευση ή κατοχή υπό τρίτων, μη μελών του Δ.Σ. εγγράφων που εμπεριέχονται στις εισηγήσεις χωρίς προηγούμενη συναίνεση της Υπηρεσίας», η πρόεδρος του ΤΕΕ, επισημαίνει τα εξής:

– Στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ συμμετέχει το ΤΕΕ Μαγνησίας, του οποίου είμαι εκπρόσωπος.

– Βάσει της ιδιότητάς μου αυτής είμαι υποχρεωμένη να κοινοποιώ τα θέματα στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας, ώστε να λειτουργώ σύμφωνα με τις αποφάσεις της και να εκφράζω τη συλλογικότητα του φορέα.

– Επίσης η ΔΕΥΑΜΒ είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου κοινωφελούς χαρακτήρα που τα έσοδα της προέρχονται από δημοτικά τέλη και υποχρέωση όλων μας είναι να τηρούμε απαρεγκλίτως τη θεμελιώδη αρχή της διαφάνειας, η οποία πρέπει να διέπει τις λειτουργίες που αφορούν τη Δημόσια Διοίκηση. Ώστε κατ’ αυτό τον τρόπο να εξυπηρετείται επίσης το θεμελιώδες δικαίωμα κάθε πολίτη για ενημέρωση σε σχέση με την διαχείριση των δημοτικών πόρων.

– Κατόπιν των παραπάνω σας δηλώνω ρητά πως θα πράξω τα νόμιμα ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ Μαγνησίας και αποκρούω ως απαράδεκτη και μη σύννομη τη σημείωση της Ημερήσιας Διάταξης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.