Τζιτζικώστας από το Βόλο: Σπάμε τη σιωπή που επέβαλαν οι μηχανισμοί στην παράταξη (video)

Στο Βόλο βρέθηκε ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας. Μιλώντας σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, στο «Αχίλλειο», έχοντας στο πλευρό του τους νέους της παράταξης, δήλωσε ότι ξεκινάει μια μεγάλη πορεία να ξαναγίνει η Νέα Δημοκρατία μεγάλη. «Σήμερα από το Βόλο, στέλνουμε ένα μήνυμα ότι στις 23 Νοεμβρίου η Νέα Δημοκρατία αλλάζει, γίνεται ξανά μεγάλη, ένα κόμμα ανοιχτό, ένα κόμμα των ανθρώπων της, των μελών και των φίλων της. Ξεκινάμε μια σχέση αμφίδρομη, που χτίζουμε πάνω στο εμείς και το μαζί, την αλήθεια.

Απόψε σπάμε τη σιωπή που επέβαλαν οι μηχανισμοί στην παράταξη μας. Λέμε την αλήθεια και την λέμε καθαρά. Φτιάχνουμε ξανά την περήφανη ΝΔ». Αναφερόμενος στα προβλήματα της χώρας, τόνισε ότι “Η χώρα μας βιώνει, όχι απλά μια πολύ μεγάλη κρίση, βιώνει παρακμή. Μια παρακμή που την οδήγησε το ίδιο το πολιτικό σύστημα, όχι γιατί δεν υπάρχουν αλλού ευθύνες, αλλά γιατί την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν πάντοτε αυτοί που βάζουν τους κανόνες. Οι πολίτες δεν ξέρουν, δεν τους είπαν ποτέ ούτε ακριβώς τι παλεύουν, ποιος είναι ο αντίπαλος, ποιες οι δυνατότητες της χώρας.

Πρώτη φορά σε τόσο σύντομο διάστημα ανατράπηκαν και διαψεύστηκαν οι υποσχέσεις. Η εποχή μνημονίου Τσίπρα ξεκίνησε. Και δεν είναι μόνο ότι ο ίδιος υπέγραψε το μνημόνιο, αποδεικνύεται ότι το μνημόνιο εκφράζει την ιδεολογία του κ. Τσίπρα.
Ο κ. Τσίπρας φορολογεί ότι κινείται για να μπορέσει να συντηρήσει το κράτος των βολεμένων και των κολλητών. Δεν ήταν ποτέ στους στόχους η προστασία των αδυνάμων, των χαμηλοσυνταξιούχων και των ανέργων. Ήταν η καταλήστευση των ελπίδων των Ελλήνων».

Αναφερόμενος στην παράταξη της ΝΔ ανέφερε πως «Αν εμείς αλλάξουμε ριζικά, κάνουμε την παράταξη ελκυστική στους πολίτες, τότε αυτή η κυβέρνηση δεν θα πάει μακριά. Δεν πρόκειται, δεν μπορεί, ούτε θέλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να φτιάξει ισοδύναμα και να κάνει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις.

Δεν υπάρχει χρόνος για την παράταξη, τώρα πρέπει να αποφασίσουμε. Τολμάμε να γίνουμε εμείς το νέο; Τολμάμε να αλλάζουμε ριζικά η ΝΔ; Αν αυτό θέλουμε, τότε τώρα είναι η ώρα για την μεγάλη αλλαγή. Αποξενωθήκαμε από τον κόσμο. Αν συνεχίσουμε με την παλιά νοοτροπία η ΝΔ κινδυνεύει να γίνει μια ανάμνηση της εποχής που φεύγει. Εμείς αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση. Αυτή η παράταξη έρχεται από μακριά και θα πάει μακριά. Πρέπει να πιστέψουμε ότι εμείς μπορούμε να κρατήσουμε τις τύχες της παράταξης στα χέρια μας. Τέρμα τα κλειστά γραφεία, από ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα στελέχη και μέλη μόνο όταν έχουμε εκλογές. Μια μεγάλη ΝΔ έχω στο μυαλό μου. Και η δύναμη της ΝΔ είναι ο κόσμος που δεν φοβάται την κοινωνία, γιατί υπάρχει 41 χρόνια. Ένα κόμμα που παίρνει ζωή από τις νέες ιδέες γι αυτό και σας καλώ να το κάνουμε πράξη. Να είστε εκεί, όταν θα κτίζουμε το νέο. Πάμε για την μεγάλη νίκη, να αποδείξουμε στα συστήματα του χθες ότι εμείς θα τολμήσουμε. Θα αλλάξουμε και θα αλλάξουμε τώρα, όχι αργότερα. Να ξανανάψουμε τον πυρσό της ΝΔ. Να ξαναγίνουμε περήφανοι για τις ιδέες μας ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.