Την Τετάρτη η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Την ερχόμενη Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα γίνει η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δήμου Βόλου με τη νέα σύνθεσή του, ενώ στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνονται να συζητηθούν 14 θέματα.
Από τα θέματα ξεχωρίζουν η επικαιροποίηση περιεχομένου της υπ’ αριθμ. 95/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, περί σύναψης 74 συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο Δήμο Βόλου.

Το Δ.Σ. θα λάβει απόφαση σύστασης Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βόλου και ορισμός του προέδρου και των μελών της. Στη συνέχεια θα γίνει ορισμός προέδρου, αντιπροέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ενώ θα οριστεί πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και των δύο φορέων των παραγωγικών τάξεων που θα εκπροσωπηθούν στην Επιτροπή.

Ακόμη, θα εκλεγούν πρόεδρος, αντιπρόεδρος και Δ.Σ. στη σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα καθοριστεί η θητεία των Δ.Σ. και θα ληφθεί απόφαση για τον ορισμό μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, με εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου. Το σώμα θα λάβει απόφαση για την εκλογή αντιπροσώπων του Δήμου Βόλου στο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ), ενώ θα ληφθεί απόφαση εκπροσώπου του Δήμου Βόλου στη Γενική Συνέλευση της “Εταιρείας Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. (Ε.Α.Π. Α.Ε.).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.