Τη Δευτέρα η πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 2.30 το μεσημέρι, θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου, με τη νέα σύνθεσή της, ενώ στην ημερήσια διάταξη συμπεριελήφθησαν 13 θέματα συζήτησης.
Στη συνεδρίαση, θα γίνει εκλογή του αντιπροέδρου της Επιτροπής, θα ληφθεί απόφαση για τα προνοιακά επιδόματα μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2014, ενώ θα γίνει ρύθμιση των οφειλών οφειλτών του Δήμου με δόσεις.

Η επιτροπή αναμένεται να εγκρίνει το πρακτικό ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Παροχή υπηρεσιών σίτισης (catering) για την κάλυψη αναγκών του Μουσικού Σχολείου Βόλου για τη χρονική διάρκεια ενός σχολικού έτους» και να καταρτίσει τους όρους διακήρυξης για προμήθεια αναλώσιμων 82.500 €, αστικού εξοπλισμού 29.827 € και σάκων απορριμμάτων 99.000 €.

Τέλος, η επιτροπή θα αποφασίσει επεκτάσεις δικτύων φωτισμού στα πλαίσια του έργου Επεκτάσεις δικτύων ΔΕΗ και θα αποφανθεί για την υποβολή πρακτικού για την προμήθεια εξοπλισμού ειδικών σχολείων και τμημάτων ένταξης του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.