Πέντε άνθρωποι νεκροί την Πρωτοχρονιά

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε το 2015 για τις οικογένειες πέντε συνανθρώπων μας στον Αλμυρό και στη Σκιάθο, καθώς πέθαναν αιφνιδίως χθες, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Συγκεκριμένα, νεκρό εντόπισε ο αδελφός του στο κρεβάτι του, έναν 69χρονο άνδρα στον Αλμυρό. Ο άτυχος άνδρας διέμενε μόνος σε διπλανό από τον αδελφό του σπίτι.
Επίσης, νεκρός βρέθηκε ένας 45χρονος δημοτικός αστυνόμος στη Σκιάθο, που διέμενε μόνος. Ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο και η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε. Τέλος, νεκρός βρέθηκε από τη συμβία του ένας 48χρος Άγγλος υπήκοος, που διέμενε στη Σκιάθο και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας (βρογχικό άσθμα). Και στις τρεις περιπτώσεις η Αστυνομία παρήγγειλε νεκροψία -νεκροτομή.

Πέθανε 63χρονος την ώρα που καθάριζε την στέγη

Την τελευταία του πνοή πάνω στη σκεπή που καθάριζε, άφησε χθες το απόγευμα ένας 63χρονος από τα Μελισσάτικα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος συμπολίτης, είχε ανέβει το πρωί πάνω στη σκεπή να την καθαρίσει από το χιόνι και κατέβηκε για το μεσημεριανό, ωστόσο αμέσως μετά, θέλησε να ξανανέβει. Όμως, φαίνεται ότι η καρδιά τον πρόδωσε και άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στη σκεπή. Το σώμα του προφανώς έπεσε στην πορεία, καθώς βρέθηκε από γείτονες, δίπλα στα κάγκελα του σπιτιού.
Στο μεταξύ, Απεβίωσε χθες Πρωτοχρονιά και μια 50χρονη Βολιώτισσα που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Φαίνεται ότι την πρόδωσε η καρδιά της. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο στις 1μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.