Φεστιβάλ ΚΝΕ: Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στις συνοικίες Αγία Τριάδα και Χρυσοχοϊδη

Λίγες μέρες πριν την κορύφωση των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο πάρκο Ρήγα Φεραίου στο Βόλο στις 12 και 13 Σεπτέμβρη , πραγματοποιήθηκαν προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στις συνοικίες Αγία Τριάδα και Χρυσοχοϊδη στις 4 και 5 Σεπτέμβρη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι εκδηλώσεις ξεκινούσαν με ομιλία στελεχών της ΚΝΕ ,οι οποίες αναδείκνυαν τη διαχρονικότητα του Φεστιβάλ, καθώς και ότι «συνδυάζει την πρωτοπόρα και ανατρεπτική πρόταση του ΚΚΕ με πολλές μορφές τέχνης , συναυλίες, αφιερώματα που συνδυάζονται με τη συμμετοχή χιλιάδες λαού σε αυτά».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ το θεατρικό του Σκούρτη «ο μετανάστης» στο οποίο ο πρωταγωνιστής , ο οποίος ήταν μετανάστης στη Γερμανία και επιστρέφει στην Ελλάδα, περιγράφει στους φίλους του τις συνθήκες εκμετάλλευσης που βίωσε εκεί. Τις εκδηλώσεις άνοιξε και έκλεισε με τραγούδια του μόχθου και του λαού η μουσική ομάδα της ΚΝΕ, δίνοντας το έναυσμα για να ανάψει το κέφι και να γλεντήσουν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
Στο χώρο των εκδηλώσεων υπήρχε και βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής το οποίο απασχόλησε ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες, κάτι που ανταποκρίνεται από τις ερωτήσεις πάνω στο περιεχόμενο των βιβλίων αλλά και τη διακίνηση τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.