2ο Βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό για μαθήτρια του 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας

Με θέμα «Βιώσιμη τροφή- βιώσιμος πλανήτης»

Το 2ο Βραβείο απέσπασε η μαθήτρια Νεφέλη Κουλιαδέλλη,  μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου του 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας, στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «Βιώσιμη τροφή-Βιώσιμος πλανήτης.  Γίνε η αρχή!» που διοργανώθηκε από τον Εκπαιδευτικό οργανισμό «Ορίζοντες» σε συνεργασία με το τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για το σχολικό έτος 2023-24.

Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελούνταν από καθηγητές του Π.Θ (Τμήμα διατροφολογίας), μία καθηγήτρια Ειδικής αγωγής του ΤΕΦΑΑ ΕΚΠΑ, μία γραφίστρια κι έναν ζωγράφο. Τα κριτήρια αξιολόγησης των έργων αφορούσαν το περιεχόμενο του μηνύματος της αφίσας, τη σαφήνεια του μηνύματος, το αισθητικό αποτέλεσμα, την αυθεντικότητα, τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία.

Στη β/θμια, δόθηκαν τρία βραβεία Πανελλαδικά. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη της ανάγκης για στροφή σε ένα πιο βιώσιμο και περιβαλλοντικά φιλικό σύστημα παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων, εστιάζοντας παράλληλα σε μία πιο υγιεινή διατροφή. Η υπεύθυνη καθηγήτρια που ενθάρρυνε τη συμμετοχή των παιδιών στο διαγωνισμό, ήταν η βιολόγος του σχολείου κ. Χριστίνα Μπεφάνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.