66χρονος Βολιώτης μάλωσε με τη σύζυγό του γιατί έδινε σημασία στον γάτο της!

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Με τη σύζυγό του τα έβαλε ένας 66χρονος άνδρας, γιατί έδινε περισσότερη σημασία στον γάτο της παρά στον ίδιο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία μετά από μήνυση της 43χρονης συζύγου του.

Ο δράστης κατηγορείται ότι μετά από έντονη λογομαχία, με αφορμή το ζώο απείλησε και έσπρωξε την 43χρονη σύζυγό του, που είναι Λευκορωσίδα με ελληνική υπηκοότητα, για να μπει στο αυτοκίνητό του.

Κάποια στιγμή ο 66χρονος που οδηγούσε απείλησε ότι θα παρατήσει τη γυναίκα και τον γάτο της κάπου στο Πήλιο και δεν την άφηνε να βγει από το όχημα. Η γυναίκα όταν το αυτοκίνητο έκοψε ταχύτητα και ενώ βρίσκονταν στο ύψος του περιφερειακού, βγήκε και διέφυγε, αλλά το ζώο βρίσκονταν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος.

Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τον 66χρονο τον οποίον και συνέλαβαν στιες 6.30 χθες το απόγευμα στην Άλλη Μεριά και ο δράστης ισχυρίστηκε ότι παράτησε σε κάπου στο χωριό το ζώο που βρισκόταν σε κλουβί με τροφή για να τον εντοπίσει η σύζυγός του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.