Θλίψη στη Ν. Αγχίαλο- Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Γιώργος Σανιδάς

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Η τραγική ιστορία και η απόφαση ζωής

Θλίψη και πόνος επικρατεί στη Ν. Αγχίαλο από την είδηση του θανάτου του γιατρού γενικής ιατρικής Γιώργου Σανιδά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. Ο εκλιπών υπηρετούσε στο ΕΣΥ και εργάζονταν για χρόνια στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.
Πάντα χαμογελαστός και δίπλα στον συνάνθρωπο ο Γιώργος Σανιδάς και η οικογένειά του έδειξαν μεγαλείο ψυχής, όταν το 2014 ο τότε 22χρονος γιος του Γιάννης, έφυγε από τη ζωή λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου. Η οικογένεια του νεαρού τότε αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού του δίνοντας ζωή σε πέντε ανθρώπους.
Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Αγχιάλου. Η σορός θα βρίσκεται στον Ναό στις 10:30 το πρωί.
Ο Γιώργος Σανιδάς αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ευαγγελία, τα παιδιά του Ελένη & Χρήστο, τα εγγόνια του Γιάννη, Σοφοκλή και Γιώργο, τα αδέλφια του Χρήστο & Αικατερίνη Σανιδά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.