Επρόκειτο να ρίξουν στην αγορά 1.000 δόσεις κοκαΐνης

Αλβανοί κάτοικοι Βόλου έφεραν τα ναρκωτικά από Αθήνα

Χίλιες περίπου δόσεις κοκαΐνης επρόκειτο να ρίξουν στην αγορά δύο Αλβανοί κάτοικοι Βόλου, που συνελήφθησαν χθες το βράδυ μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορία ότι οι δύο δράστες ηλικίας 26 και 41 χρονών, έκαναν διακίνηση ναρκωτικών, βρισκόταν στην Αθήνα και χθες το απόγευμα τους περίμεναν στα όρια του νομού και τους παρακολούθησαν. Αφού διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κάποια επαφή, για να πουλήσουν στην κοκαΐνη που έφεραν από την πρωτεύουσα, τελικά τους σταμάτησαν στις 9 το βράδυ στο κέντρο του Βόλου και τους έκαναν έλεγχο.

ΤΔΝ ΒΟΛΟΥ
Ο έλεγχος έγινε με συνδρομή αστυνομικού σκύλου και βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο αυτοκίνητο δύο ποσότητες κοκαΐνης βάρους 110 γραμμαρίων, που αντιστοιχούν σε 1000 δόσεις και κατασχέθηκαν.
Αν οι δράστες πωλούσαν τα ναρκωτικά στη λιανική υπολογίζεται ότι θα έβγαζαν 11.000 €, καθώς η κοκαΐνη πωλείται αντί 100 € το γραμμάριο.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στα σπίτια των δύο δραστών και βρήκαν στο σπίτι του 26χρονου μία ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,21 γρ. και χρηματικό ποσό 2.000 € και στο σπίτι του 41χρονου χρηματικό ποσό 1.700 €, που κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.