Αναβλήθηκε η δίκη του χειριστή φορτωτή στο Αυτόφωρο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ο 53χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν έθαβε τα ψάρια

Αναβλήθηκε, λόγω απουσίας του μάρτυρα κατηγορίας, που ήταν ο δήμαρχος Αχ. Μπέος, η δίκη του 53χρονου χειριστή φορτωτή που καθάριζε τον Ξηριά από τα νεκρά ψάρια.
Η δίκη αναβλήθηκε για αύριο, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ με εντολή εισαγγελέα στο δικαστήριο θα παραστεί και η νομική σύμβουλος της εταιρίας «ΛΑΒΙΣ» με την οποία έχει σύμβαση η Περιφέρεια για καθαρισμό του χειμάρρου από τα νεκρά ψάρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι δεν έθαβε τα ψάρια, απλά τα μετέφερε σε σημείο του χειμάρρου που υπήρχε νερό, για να διατηρηθούν, μέχρι να πάει το φορτηγό για να φορτωθούν.

Ο 53χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, όταν στον Ξηριά πήγε ο δήμαρχος, συνοδεία κάμερας, και αφού φώναζε ότι δήθεν τα ψάρια θάβονταν και κάλεσε την Αστυνομία, που προσήγαγε τον εργαζόμενο.
Αργότερα πήγε στην Αστυνομία και κατάθεσε μήνυση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.