Αναβολή ζήτησε η Δημοτική Αρχή για τη μήνυση 10 συμβούλων κατά Θ. Στάχτου

Αναβολή με το αιτιολογικό ότι ο δικηγόρος δεν μπορούσε να παραστεί, ζήτησαν και έλαβαν οι δέκα δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου της πλειοψηφίας, στον προσδιορισμό της συζήτησης μήνυσης που είχαν υποβάλει κατά της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θάλειας Στάχτου, για συκοφαντική δυσφήμιση.
Για σήμερα είχε προσδιοριστεί να συζητηθεί στα Δικαστήρια η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχαν καταθέσει 10 δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας (ο τότε αντιδήμαρχος Θάνος Θεοδώρου και άλλοι εννέα), κατά της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Θάλειας Στάχτου.

Η πρόεδρος των εργαζομένων στους ΟΤΑ είχε καταγγείλει, με δηλώσεις της στην ΕΡΑ Βόλου, στις 10 Φεβρουαρίου 2016, τη Δημοτική Αρχή για το θέμα της σήραγγας Γορίτσας και για τη χειροδικία του Χρ. Στεφόπουλου κατά υπαλλήλου του ταμείου του Δήμου Βόλου.
Τη μηνυτήρια αναφορά υπέγραφαν οι Θ. Θεοδώρου, Δ. Λιβογιάννης, Α. Σαββάκης, Αν. Μπατζιάκας, Δημ. Πέγιος, Γ. Σουίπας, Θαν. Σταυρίδης, Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, Ανδρ. Ζέρβας και Απ. Μαλαματίνης.
Η μηνυτήρια αναφορά αναφερόταν σε δηλώσεις της κ. Στάχτου τον Οκτώβριο 2015 στην ΕΡΑ Βόλου για την κατάσταση του Δήμου – όπου είχε καταγγείλει την αποδιοργάνωση υπηρεσιών και τραμπουκισμούς κατά υπαλλήλων.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν αναβολή λόγω κωλύματος του δικηγόρου τους και η δίκη προσδιορίστηκε να δικαστεί στις 14 Μαρτίου 2018.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.