Ανταπάντηση Λημνιού στον πρόεδρο των εργαζομένων στην ΑΓΕΤ

Σε απάντηση των όσων ανέφερε σε προηγούμενη τοποθέτησή του ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ Ηρακλής κ. Νίκος Ζυγούρης, ο κ. Στέλιος Λημνιός αναφέρει τα εξής:

Κε πρόεδρε του σωματείου της ΑΓΕΤ, σας ευχαριστώ που με τις δημόσιες παρεμβάσεις σας συντηρείτε ψηλά το θέμα που αφορά τις εκπομπές επικίνδυνων ρύπων από τις καπνοδόχους αυτής της τόσο ενεργοβόρου βιομηχανίας που παραδόξως συνεχίζει να λειτουργεί μέσα στον αστικό ιστό.
Σας ανταπαντώ με διάθεση να συνεχιστεί αυτός ο ασύμμετρος δημόσιος διάλογος, ώστε κάθε φορά να γίνεται και πιο αποκαλυπτικός ο άχαρος ρόλος που σας ανέθεσε η εταιρεία και όχι, όπως εκτιμώ, η πλειοψηφία των εργαζομένων.
Με ικανοποιεί απόλυτα η δήλωση σας ότι διαβάσατε τις ανακοινώσεις που με κατηγορούν ως ρατσιστή που έχει προσωπικά συμφέροντα.
Πρώτον διότι πρέπει να θεωρώ ως δεδομένο ότι ξέρετε να διαβάζετε.
Δεύτερον διότι, είναι φανερό πως δεν καταλάβατε ποιον αφορούν αυτά που διαβάσατε.
Και τα δύο επιβεβαιώνουν την αρχική μου εκτίμηση, ότι δηλαδή είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία υπό καθεστώς σύγχυσης και ελλιπούς πληροφόρησης.
Δεν χρειάζεται να σχολιάσω το γεγονός ότι η παρέμβαση σας κυρίως αναφέρεται απαξιωτικά στον χαρακτήρα και την κοινωνική μου συμπεριφορά, ενώ θα περίμεναν οι εργαζόμενοι που εκπροσωπείτε να αναφερθείτε στο περιεχόμενο των δηλώσεων μου, σχετικά με την επιβάρυνση της δημόσιας υγείας από την καύση 720 τόνων πλαστικών αποβλήτων μέσα στην πόλη που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να πω για σας “άξιος ο μισθός σας” διότι είμαι σίγουρος πως αν ζητήσετε αύξηση θα την πάρετε..!!

Λημνιός Στέλιος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.